Pressemeddelelse

TDC udvider reklameuniverset: blander ballet og boksning

TDC udvider reklameuniverset: blander ballet og boksning

Som noget helt nyt tager TDC balletsko og boksehandsker på i den kommende landsdækkende tv-kampagne, hvor boksestjernen, Mikkel Kessler, og solo-danser ved Den Kongelige Ballet, Alban Lendorf, skal være ansigter udadtil.

TDC holder en overraskende pause fra musikkens verden, når de i de kommende uger blænder op for en ny kampagne for tv og mobil. Ind fra bokseringen og balletscenen har de hentet Danmarks to bedste udøvere af deres art, som danskerne i de kommende måneder kan følge på både tv og de sociale medier. Dermed fortsætter de det stærke koncept med tætte samarbejdspartnere, men spicer det op ved at give det helt nyt indhold med, hvad man kunne fristes til at kalde ’bokseballet’.

”I vores univers skal danskerne inspireres, underholdes og også gerne overraskes. At sætte Mikkel Kesslers rå kampe over for Alban Lendorfs yndefulde ballet må siges at være banebrydende. Derudover giver det nogle interessante og sjove muligheder for at lege med modsætninger og komme bag facaden i to lukkede miljøer, som faktisk også har flere ting tilfælles,” fortæller TDC’s marketingdirektør, Camilla Ramby.

Mikkel Kessler og Alban Lendorf får hver deres produkt, som de hver især skal være profil for. Dette gør det muligt at skabe to selvstændige fortællinger om produktområderne og vise, hvordan Mikkel og Alban bruger dem i deres hverdag.

”Vi er tro mod vores ambassadører og det, de bruger vores produkter til. Det er ikke et tilfælde, at Kessler er vores tv-profil. For med hans meget skæve arbejdstider er det afgørende med et tv-produkt som vores, der gør det muligt selv at styre, hvad han vil se hvornår. På samme vis er filmen med Alban, der taler med sin kæreste, før han går på scenen, også taget fra den virkelige verden,” siger Camilla Ramby.

De nye reklamefilm ruller over skærmen første gang onsdag d. 11. juni og tirsdag d.17. juni.

Pressekontakt

Døgntelefon
70 20 35 10
For privatkunder
70 70 30 30
Mail
tdcpresse@tdc.dk
 • Pressechef Peter Glüsing Pedersen

  Pressechef

  Peter Glüsing Pedersen
  -
  pgl@tdc.dk

 • Presserådgiver Rasmus Avnskjold

  Presserådgiver

  Rasmus Avnskjold

  rav@tdc.dk

 • Kommunikationsrådgiver Mette Marie Rasmussen

  Kommunikationsrådgiver

  Mette Marie Rasmussen

  memra@tdc.dk

 • Kommunikationsrådgiver Povl Damstedt Rasmussen

  Kommunikationsrådgiver

  Povl Damstedt Rasmussen

  pdr@tdc.dk